Pokud jste jediní, kdo na svém počítači používáte Google Chrome, pak vám sotva musí „připomínat“, že jste ten, kdo je aktuálně přihlášen do prohlížeče. Dnešní příspěvek SuperUser Q&A poskytuje rychlou a snadnou opravu, jak skrýt tlačítko pro frustrovaného čtenáře.

Dnešní relace otázek a odpovědí k nám přichází s laskavým svolením pododdělení SuperUser Stack Exchange, komunitou řízeného seskupení webových stránek pro otázky a odpovědi.

Otázka

Čtenář SuperUser ehsanullahjan chce vědět, jak skrýt tlačítko nového uživatelského profilu v prohlížeči Google Chrome:

Nejnovější verze Google Chrome nyní zobrazuje tlačítko se jménem na pravé straně lišty karet, které zobrazuje jméno aktuálně přihlášeného uživatele. Jsem jediný, kdo používá svůj počítač a tlačítko je trochu otravné, když tam sedím a zíral na mě celou dobu.

Existuje způsob, jak toto tlačítko skrýt? Mimochodem, používám Mac OS X Yosemite a Google Chrome verze 39.0.2171.99 (64-bit).

Existuje způsob, jak skrýt nebo odstranit tlačítko nového uživatelského profilu?

Odpověď

Přispěvatel SuperUser ThiefMaster má pro nás odpověď:

Toto nepříjemné tlačítko můžete deaktivovat pomocí chrome://flags. Možnost, kterou hledáte, je Povolit nový systém správy profilů, dosažitelné pomocí tohoto přímého odkazu:

  • chrome://flags/#enable-new-profile-management

Vypněte jej, restartujte Google Chrome a tlačítko zmizí.


Chcete něco dodat k vysvětlení? Ozvi se v komentářích. Chcete si přečíst další odpovědi od ostatních technicky zdatných uživatelů Stack Exchange? Podívejte se na celé diskusní vlákno zde.

ČTĚTE DALŠÍ

  • › Jak přidat, zobrazit a odebrat konce stránek a oddílů v Dokumentech Google
  • › Jak někoho odblokovat na Facebook Messengeru
  • › Jak obnovit smazané soubory a složky v Microsoft OneDrive
  • › Jak omezit váš Chromebook na určité uživatele
  • › Jak změnit svůj Yahoo! Heslo k účtu